Hírek, információk

Ismerje fel időben! - Tüdőrák

Miután a tüdőrákok túlnyomó többségét bizonyíthatóan a dohányzás okozza, hangsúlyozni kell, hogy lényegében e rákfajta előzhető meg a legbiztosabban. A legjobb nem elkezdeni dohányozni, s ha mégis így alakult volna, minél hamarabb le kell szokni róla.

 

Harcosok Klubja 2015 szeptember 30-án

A Harcosok Klubjának következő összejövetele 2015. szeptember 30-án lesz az Aranytíz Művelődési Házban (Bp., V. ker. Arany János u. 10.), ahová minden kedves érdeklődőt, érintett beteget, hozzátartozót szeretettel várunk! Klubdélutánunkon mindent megtudhat a lehetséges terápiákról a tüdőrák ellen vívott harcban, szakértőkkel konzultálhat.

Harcosok Klubja:

Egy hely, ahol mindent megtudhat a lehetséges terápiákról, és ami a terápia mellett segítheti a tüdőrákkal vívott harcban.

 

Éljen a lehetőséggel, csatlakozzon Ön is a Harcosok Klubjához:
• telefonon: 06-1-438-0814, 06-30-446-9028
• emailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
• csatlakozzon hozzánk a Facebookon is www.facebook.com/rakellenesliga

Kérjük, hogy a terem korlátozott befogadó képessége miatt részvételi szándékát feltétlenül jelezze a fenti elérhetőségek egyikén! Kizárólag regisztrált résztvevőket tudunk fogadni a rendezvényen.